Kontakt

Mi se nalazimo u naselju Palilula, u Sokobanji . Udaljeni smo od šetališta 650 m, a od aqua parka 300m. Gostima je obezbeđen parking i imaju na raspolaganju dvorište.

Ako dolazite iz pravca Aleksinca,od prve benzinske stanice NIS koja se nalazi na ulazu u Sokobanju, idete pravo glavnom ulicom, sve do petshop-a ,,Kolisa” koji se nalazi sa vaše leve strane. Glavna ulica Alekse Markišića vodi pravo do šetalista, a naši apartmani se nalaze na broju 90, tj. na 1,5 km od NIS-ove benzinske pumpe.

Ako dolazite iz pravca Knjazevca, spustite se niz brdo, do tzv. naselja ,,Prevalac” , zatim prelazite most preko reke Moravice, pa pored parka Banjica, i nastavljate pravo do zgrade opštine koja se nalazi sa vaše desne strane i pratite glavni put koji vas navodi na skretanje u desno kod zgrade Sokobanjske opštine. Pratite put glavne ulice sve do semafora odakle nastavljate pravo, a zatim skrećete u prvu ulicu desno. To je prvo skretanje sa desne strane od semafora i tu se uključujete na glavnu ulicu Alekse Markišića koja vodi u pravcu Aleksinca. Idete pravo, prolazite pored skretanja za akva park koje se nalazi sa vaše leve strane, ostajete i dalje na glavnom putu i ubrzo dolazite do petshop-a ,,Kolisa” tj. do porodične kuće Milisavljević i istoimenih apartmana.


Alekse Markišića 90,Sokobanja

Telefon: +381 63 187 51 23

Email: jelena.milisavljevic82 et gmail.com

sokobanja-mapa